Israelerna stal Mankells manus

Mankell kräver att få sina tillhörigheter tillbaka: den ryggsäck som bland annat innehöll manuset till tredje delen i en kommande tv-serie om hans svärfar Ingmar Bergman, ”men också kreditkort, körkort, rätt mycket pengar, telefon, musikanläggning, kläder”.

–Jag var naturligtvis inte dummare än att jag hade en kopia av manuset, säger Mankell som i julivärmen skriver på fjärde delen i Bergmanserien.

Men han undrar hur de som bordade hans fartyg Sofia uppfattade manuset i ryggsäcken.

Läs mer i SvD

11 reaktioner på ”Israelerna stal Mankells manus

  1. Är Manken så korkad att han ta mig sig manuset så får han skylla sig själv.
    Mankel har gjort bort sig totalt i och med det här patetiska handlingen. Ännu en vit västerlänning som ska rädda världen.

    • Fast man kan ju tycka att var och en, borde kunna få ta med ett bokmanus på en resa? Vad väntar sig Israelerna. Att han ska kasta manussidor på dem? Att han ska använda manuset som skottsäker väst?

    • Den här bloggen återspeglar ett nyhetsflöde. Läs gärna igenom det. Om du reagerar på just den här nyheten av sammanlagt flera hundra, så är det du som som väljer att fokusera på just den här nyheten som är saxad ur svenska dagbladet och inte jag som jag publicerat en litet avsnitt ur. Så vad är så viktigt för DIG att du fokuserar på det här textavsnittet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s