Nytt flygblad färdigt: The Freedom Flotilla 2.0 behöver ditt stöd!

nationell folder- färg

För att bli medlem sätter du in 100 kr (50 kr för studenter, arbetslösa och pensionärer) på plusgirokonto 46359- 6. Skriv då ”medlems-avgift”, namn, adress, e-post och födelsedatum i meddelandefältet. För att bli medlem i Ship to Gaza måste du ha läst igenom våra stadgar, mål och syfte och kunna ställa dig bakom det.

Ship to Gaza finns på följande orter:
Gotland gotland@shiptogaza.se
Göteborg goteborg@shiptogaza.se
Helsingborg helsingborg@shiptogaza.se
Jönköping jonkoping@shiptogaza.se
Karlstad karlstad@shiptogaza.se
Malmö malmo@shiptogaza.se
Sjuhärad sjuharad@shiptogaza.se
Sundsvall sundsvall@shiptogaza.se
Trelleborg trelleborg@shiptogaza.se
Uppsala uppsala@shiptogaza.se
Varberg varberg@shiptogaza.se
Örebro orebro@shiptogaza.se
Ship to Gaza
-Praktisk solidaritet från människa till människa
http://www.shiptogaza.se
Ship to Gazas plusgirokonto: 46359-6
Köp en sjömil
För att köpa en “sjömil” till Gaza sätter du in 1000 sek på plusgiro-kontot. Skriv då “sjömil”, namn och adress i meddelandefältet så skickar vi ditt köpbevis. Tillåter inte banken så långa meddelanden, skicka då ett mail med kopia på insättningen, samt namn och adress till sjömil@shiptogaza.se.
Blockaden ska hävas, inte lättas!
Blockaden mot Gaza har pågått i snart fyra år, trots protester från omvärlden. Efter vårt första försök att bryta blockaden har ytterst marginella lättnader av blockaden skett, lättnaderna innebar att varor som kryddor som Israel tidigare klassat som ”lyxvaror” nu tillåts in i Gaza. Det råder fortfarande akut brist på medicin, sjukvårdsmaterial och byggnadsmaterial. Organisationer som FN släpper kontinuerligt rapporter om det akuta läget i Gaza där detta uppmärksammas.

Världens ledare sviker – vi tar vid
Världssamfundet har inte agerat de senaste fyra åren, utan fortsätter med uttalanden och ”tyst diplomati”. Vi kan som medmänniskor inte stillatigande se på den nöd som blockaden orsakar för Gazas befolkning, därför agerar vi. Vid vårt första försök hindrades vi och nio människor dödades, men det stoppar oss inte att försöka igen. Vi kan inget annat göra än åter igen lasta våra fartyg med material som Gazaborna har akut behov av. Vi kan inget annat göra än att sända ännu fler fartyg med ännu fler människor som följer med för att vittna om blockadens konsekvenser och visa sin solidaritet med Gazas befolkning.

Din hjälp behövs
Nu behöver vi din hjälp för att bryta blockaden en gång för alla, och ge Gazaborna tillbaka sina mänskliga rättigheter och sin mänskliga värdighet. Över hela världen bildas nya grupper till stöd för Gaza, och vår koalition växer. Men vi står emot en av världens starkaste militärmakter. Det finns ingen stat som hjälper oss, utan allt bygger på att människor som du och jag drar sitt strå till stacken. Därför är varje bidrag, ekonomiskt eller ideellt arbete, oerhört värdefullt.
“Vår resa är en självklar medmänsklig handling, vår avsikt är humanitär, vår grund är folkrätten och vår metod är ickevåld.”

Annonser

En reaktion på ”Nytt flygblad färdigt: The Freedom Flotilla 2.0 behöver ditt stöd!

  1. Ping: Stöd Ship to Gaza inför Freedom Flotilla 2 « Palestina Aktivism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s