Zionistisk högerlobby i hatkampanj mot Ship to Gaza

Efter bara några timmar kom det inte mindre än fyra hatmejl till Ship to Gaza. De föreföll illa hopkomna, rasistiska, svepande och osakliga. Temat nu liksom under tidigare aktioner av detta slag var att insinuera en dold agenda, i Ship to Gaza; revidera historiska fakta (revensionism) samt att öppet påstå att antirasister, som pulitzerpris-vinnaren Alice Walker, själv uppväxt i de amerikanska Sydstaterna och hängiven antirasist, i själva verket är rasist. Hur dumt är inte det?

Dessutom tycks strategin vara att i en hatkampanj påstå att det är vi som driver en hatkampanj, utan att se det ironiska i det.

Eftersom våra vänner i Israel inte kan låta bli att skriva hatmejl till oss så väljer jag att en gång i veckan publicera dem: det första är signerat Derek, han visar att uppdragsgivaren, den israeliska zionistiska högern trots nya pengar inte utbildat sitt folk. Så här okunnigt och rasistiskt skriver han:

”Ship to Gaza är en humanitär hjälpaktion till befolkningen i ”världens största utomhusfängelse” i Gaza.”

– Dumheter! Att Gazaremsan är ett fängelse, beror på de omkringliggande arabländerna skapade det. De sa nämligen nej till den tvåstatslösning som FN erbjöd 1948. Arabländerna sa nej till en palestinsk stat och anföll Israel dagen efter dess utropande. Rikta er vrede mot de som skapat eländet för palestina-araberna. Det finns förresten inget palestinskt folk, det är en uppfinning av Arafat.

hans mejladress är derek.g@hotmail.com

Men rekordet i rasistisk dumhet slår Lewanu, som menar att den antirasistiska aktionen Freedom Riders och Alice Walker förde en hatkampanj mot någon, hon skriver som en kommentar till Alice Walkers video här i bloggen:

Dags för en ny hatkampanj ser jag

hennes emejladress är Lilianwera@gmail.com

apropå hat; den som slår upp ordet i SAOB (Svenska Akademins Ordbok) får resultatet : intensiv o. ihållande känsla av ovilja mot ngn l. ngt (så att man önskar ondt över l. söker skada l. fördömer föremålet för denna känsla); äv.: stor motvilja, avsky. Det beskriver nog ganska väl den israeliska högerns känslor mot oss.

Signaturen Debora, som varit smart nog att dölja sin avsändare, sållar sig till de okunniga. Eller 0ckså doppade hon först sin penna i vitriol då hon skrev:

Men ”Ship to Gaza” är väl en rasistisk och antisemitisk organisation som inte stödjer sanning och rätt för alla folk?

Jag tycker man skall stödja kulturer och religioner som och INTE är för
a. kvinnoförtryck
b. barnmisshandel
c. diktatur
d. fattigdom
e. korruption
f. gerillakrigföring
g. hedersmord

Snälla lär dig läsa innantill på vår hemsida: <http://www.shiptogaza.se/>

Mer israelisk och amerikansk rasism och idioti hittar den intresserade förövrigt här:

Annonser

4 reaktioner på ”Zionistisk högerlobby i hatkampanj mot Ship to Gaza

  1. Ping: Ship to Gaza Malmös hatiska fanclub « Ship to Gaza Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s