Fintan Lane och Benjamin Netanjahu om sabotaget mot Saoirse, och Juliano

Till skillnad från världens sämst underrättade ambassad, den Israeliska, så tror inte landets premiärminister att sabotagen är ”påhitt.” Istället säger han i israeliska Haaretz:

– Israel har full rätt att strida till aktion mot försök att smuggla vapen, raketer och andra vapen till Hamas terrorenklav. Hamas är en samvetslös fiende som onskefullt skadar våra städer och barn, det sade han vid en avgångscermoni för Israeliska stridsflygare.

Vi noterar att Israel inte bara har världens sämst underrättade ambassad, utan de har även en kopiöst lögnaktig statschef, enligt de senaste dagarnas rapportering verkar han knappt vara förmögen att tala sanning.

Annonser

En reaktion på ”Fintan Lane och Benjamin Netanjahu om sabotaget mot Saoirse, och Juliano

  1. Om Hamas enl. Netanjahu är en samvetslös fiende som onskefullt skadar våra städer och barn så är denna man detsamma för Palästinierna! Och vem kan man tacka för att Hamas har kunnat växa sig så starkt under okkupationstidens gång med påföljden av att dessa extremister till slut hamnade i den nuv. palästinska regeringen? Jo – inga andra än just Netanjahu, sina föregångare och alla de samtidiga försvarsministrar som mera eller mindre borde hamna framför skranket hos Haag-domstolen, dömda till livstid bakom gallret samt har sällskap med fn. krigsförbrytarna Karadjiz, Mladjiz etc.!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s