Lyckad manifestation för Ship to Gaza i dag i Malmö

I två timmar från 12 till 2 höll vi en aktion till stöd för ff2 där vi delade flygblad, samlade pengar, sålde material, informerade och propagerade för StG 2 med sin frihetsfoltta. I sparbössorna fick vi 1356 kr och vi fick de mesta av flygbladen utdelade och jag tyckte att vi nådde med vårt budskap till dem som passerade Gustav under denna tid. Vi träffade på människor som stödde flottan till 110% och andra som skrek efter mig när jag informerade i mikrofonen, -Jerusalem is for israel and israel is for Jerusalem! Vi kom överens att de är viktigt att vi syns i stan under dessa dagar och kom överens om att göra om de i ett par timmar i alla fall imorgon söndag och övermorgon måndag. Följande var vi överens om: Imorgon söndag 16:00-18:00 håller vi till på möllevångstorget och måndag 19:00 på Gustav igen. Allt material vi behöver är på (V) där vi la de i igår och även så StG bordets material också.
Så de hade varit jätte bra om de finns någon som kan öppna för oss på (V) vid 15:00 imorgon tack. Lina kommer inte vara tillgänglig imorgon. Olof ring mig gärna om du har tid och lust, vill inte störa dig men jag hade behövt tel nr av dig bara. Så vi kan säga till att de funkar även imorgon och på måndag som de gjorde idag.
Vi hade behövt all hjälp vi kan få på möllevångstorget imorgon, ju fler vi var ute på torget med bössor och flygblad ju fler som kom till försäljnings bordet och stannade upp och hörde på när jag pratade och informerade i micken. Flera av dem som ställde upp idag kan inte imorgon så var snälla, försök att komma och hjälp till, möllevångstorget 14:30 eller (V) 14:00 imorgon söndag.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s