Dan Israel: ”Nu sträcker sig blockaden uppenbarligen ända till Pireus”

”Den 30 juni höll Benjamin Netanyahu ett tal där han särskilt tackade “min vän den grekiske premiärministern”: Netanyahu visste vad han talade om. Ett dygn senare förbjöd den grekiske säkerhetsminister Christos Papoutsis alla fartyg under grekisk och utländsk flagg på väg mot Gazas farvatten, att lämna grekiska hamnar. Ett  större område i östra Medelhavet kommer kontinuerligt att övervakas i syfte att elektroniskt spåra skepp som tros vara på väg mot det område som ligger under Israels blockad”.

”Nu sträcker sig blockaden uppenbarligen ända till Pireus. Vi protesterar å det bestämdaste och kräver av den grekiska regeringen att den omedelbart upphör med sitt brottsliga samarbete med Israel i den kollektiva bestraffningen av befolkningen i Gaza.”

Annonser

En reaktion på ”Dan Israel: ”Nu sträcker sig blockaden uppenbarligen ända till Pireus”

  1. Det förvånar ej alls att Papandreo – som faktiskt lurade in sitt land i Eurozonen med bla. en kreativ bokföring som fn. och framledes kommer att kostar oss skötsama medborgare inom och utanför Eurozonen 100-tals av Euromiljarder – har gripits av panik, varpå han nu säljer sig och sitt land för pengar åt en för Haag-domstolen färdig Netanjahu! Här gäller det nu att strypa det utlovade penningflödet till samt bojkottera Papandreo-landet på alla sätt och vis så att det under hans styre alldrig kan komma på fötter igen. Hoppas bara att den hederliga delen av det grekiska folket fattar att man ej kan har en ledare som säljer sig som en hora för att få in pengar från Netanjahu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s