Några av de svenska skeppens passagerare hemma

Styrgruppen för Ship to Gaza Sverige vill framföra sin hyllning till våra fantastiska passagerare, av vilka nu de flesta har återvänt till sina hem. Fyra av dem – riksdagsledamoten Jabar Amin, journalisten och författaren Maria-Pia Boethius, fredsforskaren och ickevåldstränaren Stellan Vinthagen samt Ship to Gazas talesperson, Dror Feiler – är ombord på den svensk-norsk-grekiska passagerarbåten ”Juliano”, som idag sätter kurs mot en säker hamn i Medelhavet, där den kommer att invänta frisläppandet av de övriga fartygen i Frihetsflottan.
Våra passagerare har under de två veckor som de vistats i Aten visat ett tålamod, samarbetsanda och politisk klokhet som går utöver det mesta. Vi i styrgruppen har fått många bevis på hur den svenska gruppen imponerat på och inspirerat våra koalitionspartner i Frihetsflottan. De som under dagen rest hem, och som vittnar om sina erfarenheter vid presskonferenser på Landvetter och Arlanda, är samtliga beredda att återvända våra fartyg och påbörja resan mot vår egentliga destination – Gaza – i syfte att uppnå vårt verkliga mål: det fullständiga hävandet av blockaden.
Vi i styrgruppen för Ship to Gaza saluterar er alla! Fast inte med kanon utan med en olivkvist.

Pressuppbåden i dag

SvT, Sveriges Radio, GP, TV4 Nyheterna, Borås Tidning, SvTs morgonprogran

Från våra vänner i Gaza Youth Breaks Out

███─█─█─███─███─███─███──►On israel █───█─█─█─█─█──█──█─█────►On USA ███─███─███─█──█──█─███──►On Greece ──█─█─█─█─█─█──█──█─█────►On European Union ███─█─█─█─█─█──█──█─███──►On UNITED NATION Viva Freedom Flotilla 2…Free Gaza. Free West Bank. Free Palestine. Put this as your status to show you’re against terrorism !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s