Uri Avnery: de har modigt mött en dödligt hot mot själva vår existens; tio små båtar som försökt nå Gaza.

Gush-Shalom: I veckovis har vår armé och marin legat i högsta beredskap, de har modigt mött en dödligt hot mot själva vår existens; tio små båtar som försökt nå Gaza. Dessa fartyg bär ett livsfarligt gäng onda terrorister, i form av äldre veteraner från fredskampanjer.

Benjamin Netanjahu har bekräftat vår solida beslutsamhet att försvara vårt land: Vi ska inte låta vem som helst bryta blockaden för att smuggla raketer till Gazas terrorister, som kommer att använda dem för att döda våra små oskyldiga barn.

Det här utgör något av ett rekord, till och med för Netanjahu: inte ett enda ord är sant. Flottan bär inga som helst vapen – det har bekräftats av representanter från ansedda internationella medier. Dessutom litar vi på att Mossad placerat åtminstone en agent i varje båt (varför skulle jag annars betala skatt?). Hamas har inte skickat några raketer på länge- och de har väldigt goda egna skäl att hålla det inofficiella Tahdiyeh (vapenvila) avtalet

 

Annonser

3 reaktioner på ”Uri Avnery: de har modigt mött en dödligt hot mot själva vår existens; tio små båtar som försökt nå Gaza.

  1. När man har läst allt idiotiskt som har varit hitintills så att ens ögon håller på att ramla ur skallen, då reflekterar man ej längre över om det var ironiskt skrivet! Och att Uri tydligen tillhör en anti-Netanjahuförening så ber jag nu härmed om ursäkt samt tar gärna tillbaka gårdagens ej relevante kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s