Signerat: Där vettet tar slut, tar nävarna vid.

Dror Feiler, Ship to Gazas talesperson misshandlades i Göteborg natten till fredags. Det var när han var på väg till Estelle vid Eriksbergskajen som han överfölls bakifrån av anonyma fega uslingar som sparkade och slog honom. Han kunde därefter själv ta sig till skeppet, och vidare till läkare.

Läkaren kunde inte konstatera några frakturer till följd av överfallet

På fredagen polisanmälde Dror Feiler överfallet. Han säger i en kommentar till det inträffade:

– Vi i Ship to Gaza har mötts av ett fantastiskt stöd under vår resa längs hela den svenska kusten från Umeå till Göteborg. Överallt har människor strömmat till och lämnat bidrag till vårt arbete för att häva blockaden mot Gazaremsans befolkning, Tyvärr har det också riktats hot mot oss i sociala medier, hot som vi uppenbarligen måste ta på allvar. Det är sorgligt att ideellt arbete för mänskliga rättigheter, fred och rättvisa kan väcka aggressivitet hos vissa personer.

Till Aftonbladet säger han:

– Jag mår bra, men det är inte kul bli överfallen. Jag fick inte något brutet, bara lite skrubbsår och så där. Men man tycker inte att det är kul. Det är ganska obehagligt, det känns inte bra, säger han. Vi har givetvis polisanmält överfallet.

Ship to Gazas segelskonare Estelle ligger i Göteborg fram till 1 augusti innan hon seglar vidare på sin 5000 sjömil långa resa till Gaza och målet att häva blockaden.

Det verkar som om våra motståndares argument tagit slut, så nu måste de slåss. som man brukar säga: – No brain – No pain

Annonser

8 reaktioner på ”Signerat: Där vettet tar slut, tar nävarna vid.

 1. Kan det månne röra sig om Nethanjahu & Co´s Mossad, tro??? Ingenting för dom lär och är ju omöjlig! En får se vad som händer härnäst och SÄPO borde nog intressera sig ör detta!

 2. Tror ej att Göteborgspolisen offrar sina resurser åt denna händelse enär de som överallt här i landet dras med otillräckliga resurser! Det är nog därför säkrast att Dror och övrigt Estelle-folk hedanefter ej längre går ensamt genom Sveriges städer man råkar befinna sig i!

 3. StG’s motståndare behöver inte ta till våld för att skjuta skutan i sank., så det där handlade säkert om ett ”vanligt” överfall. Hur gärna ni än vill hoppas på motsatsen. Och varför skulle Mossad puckla på Feiler? Speciellt som Israel, som befinner sig i en väpnad konflikt med Hamas, har all rätt i världen att helt enkelt sänka misstänkta blockadbrytare, som inte låter sig avvisas (Helsingforsprincipernas lag om maritim neutralitet). Något de sannolikt inte heller kommer att göra […]

  • Undrar vad som får dig att tro att det är okej att pissa i vårt kommentatorsfällt? Ni ”israelvänner” har många vänner förutom Mossad. Ni är ju vänner med Sverigedemokrater, olika Counter Jihadistiska grupper, Anders Breivik å andra liknande ljusskygga fascistiska individer och grupperingar, gubevars.
   Nu skriver jag ju INTE att Mossad pucklade på Dror. Min gissning är att det kanske rör sig om andra mera lokala fascister. Önskar att Ni kunde lära er läsa innantill, det som faktiskt står i texter och det som inte står där. Men kolla gärna i översta menyraden ”Om Ship to Gaza Malmös blogg” om du känner ett tvångsmässigt behov att fortsätta skriva i våra kommentatorsfällt.

   Fast det är fint att du hotar med att sänka Estelle. Händer det henne nåt så vet vi vem det var

 4. Du tycker inte att det är lite väl ohederligt att censurera mitt inlägg och stryka det du inte kunde svara på? Som t ex kommentaren om sänkning. Nåja, sanningsenlighet är väl inte er starka sida… Total censur hade jag förväntat mig, men inte redigering! Man upphör aldrig att förvånas…

  • Höru vem är det som är ohederlig. Du associerar ju oss med organisationer vi inte har något att göra med. Du tillskriver oss politiska idéer vi inte har. Du försöker föreläsa i kvasijuridik; du försöker framstå som auktoritet i ett ämne du inte vet nåt om. Du försöker även framstå som offer, fast att ditt inlägg är Bingo i härskartekniker. Å sen gnäller du över att jag kortar ditt inlägg? Det kallas dubbelmoral, och ockupantbeteende.
   Vet hut!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s