Ship to Gaza stödjer Gazas ark

Styrgruppen för Ship to Gaza hade ett möte på midsommarafton. En av de punkter vi avhandlade gällde hur vi ska gå vidare i att konkretisera stödet för Freedom Flotilla Coalition-projektet Gaza’s Ark som vårt årsmöte beslutade om. Som ni kanske redan har sett är en ur besättningen på Estelle, Charlie Andreasson, redan i Gaza och arbetar med Arken:
Styrgruppen beslutade att gå vidare med detta på flera sätt, och hoppas att lokalgrupper och aktivister ska hitta bra sätt att vara med i det arbetet.
1) Vi kommer på vår hemsida att ge svenskspråkig information om och ha tydliga länkar till hur man som enskild eller organisation kan stödja projektet genom att köpa andelar i båten, eller genom att köpa de produkter som erbjuds via Gaza’s Ark. Vi skapar alltså inte en egen administration för detta, utan ger tydligare anvisningar om hur GA’s egna stödformer ser ut.
2) Vi kommer även att ha egna insamlingskampanjer runt detta. Det kan ha formen av bösskramling och särskilda events (som stödkonserter t ex) men förstås också kunna bestå av enskilda eller organisationers bidrag till vårt konto. En nyinrättad kampanjgrupp kommer att arbeta vidare med detta inom styrgruppen.
3) Vi har just nu ett möte i Stockholm med representanter från olika kampanjer som är med i Freedom Flotilla Coalition. Ett intensivt utbyte av information och idéer pågår just nu! Bland de närvarande finns två talespersoner för Gaza’s Ark, David Heap och Ehab Lotayef.
Mer info om projektet Gaza’s Ark finns på deras egen hemsida:
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s