Sponsra en mini-Ark!

Belys barnens lidande under blockaden!

**Sprid detta till så många du kan**

mini-ark-prototype      

Den 30 november 2013 kommer hundratals palestinska barn att vända sig till omvärlden från Gazaremsan, som befinner sig under allt stramare israelisk och egyptisk blockad.

I väntan på att Gazas Ark i vår ska segla ut kommer ”mini-Arkar” att sändas ut till havs från Gazas strand. Mini-Arkarna är 40 cm långa trämodellbåtar som representerar Gazas Ark (se prototyp fotot ovan).

Dessa ”mini – Arkar” kommer att sända ut ett kraftfullt symboliskt budskap till omvärlden om den illegala blockad som råder och som förvärrats av Egyptens allt hårdare kontroll av Rafah och tunnlarna. Blockaden ödelägger barnens uppväxt och framtid i Gaza. För att deras budskap om hopp ska höras behövs din och andras hjälp och stöd.

Bli en av dem som sponsrar denna symboliska aktion och köp en mini – Ark för 50 USD, eller delsponsra en mini-Ark för 25 USD. Ditt namn (eller organisationens namn) samt land kommer att ristas in på mini – Arken du eller ni köper.

En del av ditt bidrag kommer att täcka tillverkningskostnaderna för mini – Arken. Resten av ditt bidrag kommer att gå till finansieringen av Gazas Ark och dess projekt ”Trade not Aid” mot den inhumana blockaden.

Gå till  http://www.gazaark.org/2013/10/26/sponsor-a-mini-ark-now  och sponsra en mini-Ark NU. Sprid detta budskap om aktionen vidare bland dina vänner, nätverk, och till andra organisationer.

I solidaritet
Gaza’s Ark Styrgruppen
info@gazaark.org

Ship to Gaza Sverige
shiptogaza.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s