Om Ship to Gaza Malmös blogg

Bloggens syfte är att publicera säkerhetspolitiska analyser, artiklar och information om situationen  i och omkring Gaza, och vår resa till Gaza. Därigenom hoppas jag att bloggen kan få en instrumentell betydelse för projektet att undsätta staden och området Gaza, samt i arbetet med opionsbildning. Jag som gör bloggen är konfliktvetare och underrättelseanalytiker, och detta är mitt sätt att rent faktiskt bidra till att aktionen blir lyckad.

Det innebär att bloggen inte kommer att vara en propagandakanal. Det arbetet finns det andra som gör. Inte heller kommer bloggen att vara officiell hemsida för Ship to Gaza, en sådan finns redan, du hittar den här

Den som har synpunkter på bloggen bör vända sig direkt till den, därför att bloggen är ett oberoende media. Vill man avlägsna en bloggpost så får man argumentera för att bloggposten inte på något sätt är relevant för Gazas säkerhetspolitik.

Vad gäller den Israeliska lobbyn, svenskspråkiga israeler med uppdrag från IDF och andra som på olika sätt för regimens talan, så börjar jag med att påpeka:

Vi diskuterar inte om Ni har rätt eller inte. Det faktum att vi sänder skepp mot Gaza, som Ni tenderar kapa, innebär att vi anser att Vi har rätt och Ni fel.

Annonser

2 reaktioner på ”Om Ship to Gaza Malmös blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s